(updated All answers)Amazon year end Quiz – One Year Free shopping On Amazon

One year Free shopping on Amazon. It’s not dream it’s true Guyz you can win A chance of one year Free shopping on Amazon by just playing it’s year end Quiz.

You will get all the answers here of those questions which can be asked in Amazon year end Quiz. So let’s follow these steps and read all post completely.

How to Play :-

  1. Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page
  • There will be a total of 8 questions
  • Answer all the questions correctly to enter the lucky draw.

Prizes :-

There are a total of 1 (one) Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 31st January 2018

How To Get/Claim:

How To Play Amazon Year End Quiz Contest?

1. Visit On Amazon App Year End Quiz Contest

2. Open Above Link Download Amazon App

3. Open App And Sign In

4. Click On Contest Banner And Start

5. There Will Be A Total Of 8 Question

6. Answer All Questions Correctly To Enter The Draw

Answers :-

so here I am giving you one by one all the questions and their answer with the screenshots of the game which I played on Amazon for a whole years free shopping on Amazon so let’s get started with answers hope you will win 1 year Free shopping on Amazon and get 10000 per month credit as Amazon pay credits.


Q.1

which author,cited for’ novels of great emotional force’, who won the Nobel Prize in Literature 2017 ?

Answer:-Kazuo ishiguro Here is the screen shot of Amazon Year end Quiz frist question which Answer


Let’s move to word the amazons year and quiz’s second question

Q2. which movie became India’s selections to the Oscar ? Answer:- Newton

where is the screenshot of Amazon year end quiz‘s second question



let’s move towards the third question of Amazon year end quiz.

Q3. which of these is not a film released in 2017 ? Answer:- Inside Out

where is the screenshot of Amazon year end quiz’s third question


ok let’s move to work the 4th question of Amazon year end quiz

Q4. what is the United Nations general assembly designate 2017 as.? Answer :- the International year of sustainable tourism for development.?

Is the screenshot



Ok let’s move toward the 5th question of Amazon year end Quiz.

Q5. In the Chinese calender 28 January to 15th February 2018 is the year of Answer:- Rooster


6th question of Amazon year end quiz

Q6. which beauty pageant did Manushi chhillar winning 2017 Answer:- Miss World


ok let’s move to the next question of Amazon year end quiz

Q7. which of these is not an Amazon exclusive phone launched in 2017 Answer :- nokia 1100




here is the final and 8th question of Amazon year end quiz

Q8. Which is these was not a team that played in indian preamear league. Answer:- Kochi tusker kerala

so these are the questions which was asking Amazon yeare end quiz.


1. This Contest will commence on 14th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 31st December 11:59:00 p.m

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in note:- only app

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 8 or 10 questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each (hereinafter referred to as Prize(s) ), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance